Despre noi

„Scoala de soferi Lucky Driver- scoala soferilor norocosi”

Cu o rata de promovabilitate certificata de peste 90%, scoala de soferi Lucky Driver este drumul cel mai sigur de la cursant la sofer !

Cine suntem ? Suntem o scoala de renume cu multa experienta si promovam calitatea serviciilor printr-un program complet de pregatire teoretica si practica.

Dispunand de o flota impresionanta de masini, instructori bine instruiti, cu multa rabdare si sali de curs moderne, cursantii vor beneficia de suport continuu atat pentru intocmirea dosarului necesar pentru obtinerea permisului de conducere, cat si pe perioada pregatirii teoretice si practice.

Orarul cursului de legislatie este de Luni-Vineri de la ora 16, iar orele de condus se stabilesc cu intructorii, in functie de orarul dvs. Deasemenea aveti posibilitatea de a alege masina pe care doriti sa faceti scoala si instructorul.

Alte facilitati oferite de scoala de soferi Lucky Driver sunt:

  1. Plata in rate astfel: prima rata se achita la inscrierea cursantului, iar a doua rata se achita la inceperea orelor practice de traseu,
  2. Reduceri substantiale la intocmirea fisei medicale si a avizului psihologic in cazul in care cursantii opteaza pentru clinica cu care scoala de soferi Lucky Driver este in contract.